Hoe geld verdienen op internet als een beginner

We weten allemaal dat veel geld op het internet van eigenaar wisselt en het bedrag groeit elke dag, maar hoe krijg je je hand in het spel? Dit artikel laat je zien hoe je aan de slag kunt en kunt beginnen met het beklimmen van de internetladder, ongeacht je ervaringsniveau. Nooit eerder in de geschiedenis had je zoveel opties voor je beschikbaar tegen zo weinig geld.

Het eerste ding om te begrijpen

Platforms! Je moet platforms begrijpen om een ​​echte start te maken om geld te verdienen op het internet en je bent hier op de juiste plek. Alleen omdat je een internetverbinding hebt, wil dat nog niet zeggen dat je geld gaat verdienen, maar je moet een internetplatform aansluiten om geld te verdienen. Wat is een internetplatform? Het eenvoudige antwoord is dat ze een georganiseerde manier zijn om aanbiedingen te communiceren en het geld op te nemen. Een platform is de bouten en moeren waarmee u een aanbieding kunt doen, iemand die aanbieding ziet, accepteert, vervolgens aanschaft en vaak laat verzenden. Als het gaat om geld verdienen, zijn platforms alles.

Hier is een belangrijk punt of u nu op het internet of in de echte wereld bent: om aanzienlijk geld te verdienen, moet u commerciële platforms begrijpen, dat betekent wat ze zijn, hoe ze werken en hoe ze te gebruiken, zelfs hoe ze te maken.

Laten we beginnen met een voorbeeld uit de echte wereld en het vervolgens naar de internetwereld brengen. Een Walmart-winkel is een enorm geldplatform. Ga naar Walmart en u kunt het artikel zien, het artikel ophalen, de prijs van het artikel kennen, het artikel kopen en ermee naar huis gaan. Dat is een echte wereld, een platform om geld te verdienen, maar haal dit, ze doen vrijwel hetzelfde op het internet op hun website als in de winkel. Je kunt de koopwaar niet aan, maar je kunt het op verschillende foto’s zien. Net als de winkel kun je het bekijken, de prijs bekijken en kopen. De Walmart-winkel is het Walmart-bakstenen- en mortelplatform en de Walmart-internetsite is het Walmart-internetplatform. Simpel tot nu toe, toch? Rechts!

Neem Amazon, Etsy, eBay, Craigslist en Walmart, de internetsites van deze bedrijven zijn allemaal internetgeldplatforms. Al deze en vele, veel meer dot-coms zijn internetgeldplatforms. Niet alle dot-coms zijn internetgeldplatforms, maar alle traditionele internetplatforms zijn dot-coms of hebben een commercieel “bedrijfsnaam” .com-internetadres. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar wees geduldig. Het wordt beter.

Je eerste beslissing

De eerste beslissing die u moet nemen als het gaat om uw online bedrijf en platform, is van welk platform u het uwe of die van iemand anders gebruikt? Je kunt items verkopen op het platform van Amazon of het eBay-platform, het platform van een ander bedrijf of je kunt je eigen platform maken. Het hoeft niet duur te zijn om zelf te maken, maar het zal waarschijnlijk tijdrovend en zelfs frustrerend zijn als u niet bekend bent met zaken als winkelwagentjes, betalingssystemen en het berekenen van staat tot omzetbelasting.

Als u niet bekend bent met internetverkoop en marketing, raad ik u aan eerst te oefenen door wat dingen online te kopen en vervolgens iets online te verkopen via het platform van iemand anders. Vrijwel alles wat je kunt kopen in een bakstenen en mortel winkel die je online kunt kopen. Koop je boodschappenlijst en ga aan de slag. Zodra u weet hoe het werkt, kunt u de internetladder beklimmen van koper naar verkoper en naar uw eigen platform als u dat wilt.

Wat doen de succesvolle bedrijven?

Wanneer u online dingen koopt, let dan eerst goed op hoe ze worden gepresenteerd. Hebben ze een foto gebruikt? Meer dan één foto? Andere afbeeldingen? Kopers beoordelingen? Boden ze andere opties aan? Boden ze een up-sale aan; aanbieden van iets duurder of misschien een accessoire of een bulkpakket van meerdere items om de waarde van de totale verkoop omhoog te laten gaan, vandaar de term up-sale.

Merk vervolgens op hoe u uitcheckt. Ben je naar een andere pagina geweest? Ben je naar de website van een ander bedrijf geweest die de bestelling heeft verwerkt? Welke logo’s heb je onderweg gezien? Verschillende creditcardbedrijven? Verwerkingsbedrijven? Heb je een restitutiebeleid gezien?

Welke opties hebben ze te bieden voor verzending? Hadden ze een standaard verzendkeuze die was inbegrepen in de aankoopprijs? Boden ze verschillende scheepvaartmaatschappijen en misschien de Amerikaanse postdienst als een optie? Bieden ze internationale verzending aan? Je kunt dat maar beter uitvinden als je iets aanbiedt, of je bent misschien onaangenaam verrast om uit te vinden hoe duur het is om 30 ponden koopwaar naar een afgelegen gebied van de wereld te verzenden en je bood gratis verzending aan!

Beginnen met iemand anders platform

Dus je maakt eikenhouten widgets voor de eetkamer. Je dacht dat het leuk zou zijn om ze op internet te verkopen. Goed idee, maar hoe ga je het doen en hoe krijg je betaald? Waarom niet beginnen met iemand die dat heeft uitgedacht? Etsy is een platform voor de verkoop van kunst, kunstnijverheid en bepaalde andere artikelen. Dat is misschien een goede plek om te beginnen. Dan is er eBay waar je producten kunt veilen. Zet “selling arts and crafts” in een zoekmachine en je zult er nog veel meer vinden.

Hier is het voordeel bij eBay of een soortgelijk online veilingbedrijf, als je niet weet wat je moet in rekening brengen voor je product, een paar op eBay moet veilen om te zien wat ze brengen. Goedkoper dan een bedrijf betalen om uw product te analyseren, de markt te doorzoeken op vergelijkbare artikelen en prijzen, neem binnen enkele maanden contact met u op met een geschatte marktprijs en een grote factuur!

PayPal en eBay zijn gesplitst, maar het is toch leuk om een ​​PayPal-account te hebben. U kunt gratis één zakelijke bankpas krijgen. Ik heb er een in mijn zak. Square en andere bedrijven verwerken betalingen online. Er was een tijd dat je naar een bank moest gaan en belachelijk hoge tarieven moest betalen en contracten moest tekenen om een ​​verkopersaccount te hebben om online betalingen te verwerken. Niet meer. Hou je niet van PayPal of Square? Andere betalingsverwerkers zijn een zoekmachine search away. Over zoekmachines gesproken Google heeft een betaalsysteem en Apple ook. Het lijkt alsof iedereen hiermee begint, zelfs Microsoft.

Hoe zit het met Craigslist voor de dingen rond het huis die je voor geld kunt ruilen en niet missen? Craigslist is een beetje anders omdat mensen elkaar vaak persoonlijk ontmoeten, het geld op de vergadering inruilen en de koper het artikel gewoon naar huis brengt. Toch is het een platform en kun je iets leren tijdens het schoonmaken van de kelder of garage en geld verdienen om op te starten!

Je eigen platform

Het creëren van uw eigen platform hoeft niet duur te zijn, maar het vergt wel wat werk. Koop uw domeinnaam bij een domeinnaamregistrar. Ga terug naar de zoekmachine en vind er een die je leuk vindt, voer vervolgens een aantal keuzes in die je leuk vindt in de beschikbare naamzoekmachine van de registrar en kies er een uit die niet wordt gebruikt. Moet ongeveer tien dollar kosten en de prijs van een koffie geven of nemen. Zoek nu iemand om het te hosten, dat is online gezet voor jou. U kunt gratis hosting vinden via een zoekmachine en als u gratis leert, is dit goed genoeg om te starten.

Volg de instructies van het hostingbedrijf om uw domein te koppelen aan hun hostingsite en u bent nu op internet. Welnu, je moet wel een website opzetten, maar je kunt het slepen en neerzetten om dat te doen met een kleine tekstbewerking en misschien een paar foto’s van je smartphone. YouTube heeft video’s die laten zien hoe. Weebly is een populair gratis hostingbedrijf, maar er zijn er nog meer. Begin gratis en als u meer opties nodig heeft, kiest u een maandelijks betaald plan dat aan uw behoeften voldoet.

Digitale productopties

Dus je bent eindelijk klaar met die geweldige roman waar je aan gewerkt hebt sinds de kinderen in luiers zaten. Amazon heeft een kindle eBook-service waar je een digitaal boek kunt publiceren en het grootste deel van het geld kunt houden dat uit de verkoop komt. Misschien heb je een drie mp3-opgenomen serie gemaakt over vliegvissen of het maken van chocoladetaarten of hoe je iets kunt doen. Gumroad is een populair platform voor de verkoop van digitale producten zoals deze, dat betekent eBooks, video’s en cursussen met multimedia, waaronder PDF-bestanden voor gids en werkboeken. Nogmaals, ze zijn niet de enige.

Met digitale producten zijn er zoveel opties dat het moeilijk te rechtvaardigen is om van begin tot eind uw eigen verkoopmachine te maken. Ik heb websites die mijn producten promoten en koppel de koper vervolgens naadloos aan een andere site en een ander bedrijf dat de verkoop en downloads afhandelt.

Met digitale producten zijn er zoveel opties dat het moeilijk te rechtvaardigen is om van begin tot eind uw eigen verkoopmachine te maken. Ik heb websites die mijn producten promoten en koppel de koper vervolgens naadloos aan een andere site en een ander bedrijf dat de verkoop en downloads afhandelt.

Bevordering

Mensen moeten vinden wat je te verkopen hebt. Als je het skateboard van je zoon op Craigslist zet, zal iemand het zien, waarschijnlijk een heleboel mensen. Als u het op uw nieuwe website zet, is de kans groot dat alleen u en uw goede vrienden uw nette nieuwe website laten zien. U moet uw website en uw producten promoten als u uw eigen platform gebruikt en het doet geen pijn als u ze promoot als u het platform van iemand anders gebruikt.

Het onderwerp promotie is hier veel te groot om te behandelen, sterker nog, als je de inhoud op internet zou tellen, is er een groot percentage over dit onderwerp en dat is te veel om in een artikel te behandelen. Aan de andere kant kan ik je niet zonder een idee achterlaten, terug naar de zoekmachine en termen als “internetmarketing”, “internetpromotie”, “productpromotie”, “adverteren op internet” invoeren en je moet meer vinden dan genoeg om je een leven lang of twee bezig te houden. Terwijl u op zoek bent, kunt u net zo goed meer te weten komen over AdWords, Facebook-advertenties, banneradvertenties en netwerkadvertenties, dus vul dat ook in.

Wat te doen Volgende

Dus wat doe je hierna? Begin! Verkoop iets op Craigslist en leer hoe je een account opzet. Kijk hoe ze met de verkoop omgaan. Maak een digitale reis naar eBay en Etsy om te zien hoe ze werken. Als u niets te verkopen heeft, houd dan uw oog voor iets dat u kunt doorverkopen. Aangezien u die zoekmachine hebt opgewarmd, voert u “drop shipping”, “drop ship services” en “drop ship products” in om iets te vinden dat u kunt doorverkopen.

Onthoud dit: TEST, TEST, TEST. Koop geen tien gevallen van iets om te verkopen voordat je weet dat er een solide vraag is. Bied honderd dingen niet aan, tenzij je weet dat je geld zult verdienen aan de transacties in plaats van geld te verliezen. Probeer een drop-shipper te gebruiken om te voorkomen dat u uw voorraad bijhoudt of geld in uw producten belegt. De gewone drop-shipper vult uw bestellingen als ze binnenkomen, één keer per keer. Oh, en nog een ding, veel geluk!