Dus u wilt veel geld verdienen op internet

Iedereen die serieus geld wil verdienen met internet, moet de bedrijfsstrategieën bestuderen van Mark Zuckerberg (Facebook), Steve Case (AOL), Jeff Bezos (Amazon), Reed Hastings (Netflix), Jerry Yang (Yahoo), Pierre Omidyar ( eBay) en een groot aantal andere internetmiljonair- en miljardairondernemers. Ze hebben strategieën die, wanneer ze worden gerepliceerd, ervoor kunnen zorgen dat je online veel geld kunt verdienen.

Wat zijn ze?

In principe kunnen ze worden gegroepeerd in zeven categorieën:

1. Een trend herkennen en deze benutten

2. Het bedrijf van onderop opstarten

3. Werken zonder salaris

4. Innovatief zijn

5. Een sterke missie hebben

6. Het aanbieden van gratis diensten

7. De inkomsten herinvesteren in de bedrijven.

Laten we nu kijken naar de strategieën:

Een trend herkennen en deze benutten

De internet-miljonairs en miljardairs werden niet alleen rijk. Ze waren erop voorbereid. Deze paraatheid stelde hen in staat om de gelegenheid te grijpen toen het toesloeg.

Toen deze jongens hun bedrijf startten, was internet slechts een modegril. Maar door het potentieel te erkennen, zetten ze zich in om het te benutten en hun vooruitziendheid werd groot betaald.

Als u ook online geld wilt verdienen, moet u op zoek naar de trends; accepteer vervolgens de wijziging en gebruik deze in het voordeel. Dit is wat onderscheid maakt tussen succesvolle ondernemers en hun gemiddelde tegenhangers.

Maar weet dat er geen snelkoppelingen naar zakelijk succes zijn. Wat nodig is, is hard werken en de juiste positionering. Op deze manier als de opportunity klopt, kun je het weten en grijpen.

De zaak van onderop opstarten

We weten allemaal dat rijke internetondernemers zoals Mark Zuckerberg, Jeff Bezos en Larry Page niet van de grond komen te staan ​​en ook geen geld op het internet hebben gekregen. Ze begonnen klein, van de bodem en werkten hun weg naar boven. Je mag groot dromen, maar als je niet over de middelen beschikt en als je niet begint waar je bent, kom je nergens.

Vergeet niet: Mark Zuckerberg, Larry Page, Jerry Yang, David Filo, Sergey Brin, etc. startten hun internetbedrijven vanuit de slaapzalen van hun scholen. Jeff Bezos startte zelfs Amazon vanuit zijn garage.

Welnu, is het het idee dat voor hen werkte? Nee, zegt Mark Cuban. Volgens hem zouden de ideeën iedereen rijk worden omdat iedereen ideeën heeft. De winning streak was het huiswerk dat het mogelijk maakt om te weten of het idee zou werken in een bepaalde branche. Daarna bereidt hij zich voor om het idee werkelijkheid te laten worden.

Met andere woorden, toen deze miljonairs en miljardairs op het internet hun ideeën kregen, wachtten ze niet op een grote investeerder voordat ze deze in de praktijk brachten. Ze begonnen met hun schamele middelen en bleven gaan totdat ze geld verdienden op het net.

Ben je bereid om hetzelfde te doen als je een geniaal idee had? Natuurlijk moet je dat ook doen, als je ook geld van internet wilt winnen.

Werken zonder salaris

Een andere eigenschap om te leren en te oefenen is het vermogen om te offeren. Mark Zuckerberg maakte duidelijk dat hij en zijn collega’s niet voor het geld werkten. Wat voor hen belangrijk was, was dat ze een informatiestroom voor mensen hadden gecreëerd.

Ook jij moet bereid zijn om gratis te werken voor jouw idee in de opstartfase van jouw internetbedrijf. Net zoals die miljonairs en miljardairs, maak je geen zorgen als je geen dubbeltje krijgt. Net als zij, concentreer u zich uitsluitend op het ontwikkelen van uw bedrijfsidee en het blijven opofferen. Succes zal zeker ooit komen. Dit is vergelijkbaar met het niet zachtjes doden van de kip die de gouden eieren legt.

Innovatief zijn

Innovatie is de sleutel tot succes in elk bedrijf, misschien zelfs nog meer bij internetondernemerschap. We hebben hierboven gezegd dat internetmiljonairs en miljardairs goed gepositioneerd waren om de kansen te grijpen die op hun weg kwamen. Maar dit betekent niet dat ze pioniers in hun niche waren.

Velen van hen waren zelfs laatkomers, maar het verschil was de innovatie die ze in de sector brachten. Larry Page heeft ooit duidelijk gemaakt dat ze gericht waren op innovatie en geloofden dat mobiele applicaties essentieel waren.

Zie: voor Google en Yahoo was er de zoekmachine ask.com. Andere kleine onafhankelijke online boekwinkels bestonden voordat Jeff Bezos Amazon creëerde en het positioneerde als ‘s werelds grootste boekhandel. Facebook was ook niet de eerste sociale netwerksite; MySpace is al ingesteld. Maar Mark Zuckerberg koppelde Facebook. Dankzij de innovatieve geest van deze internetondernemers, kent u de rest van de verhalen.

U hoeft dus niet per se de eerste in uw branche te zijn om het groot te maken. Je hoeft het wiel ook niet opnieuw uit te vinden. De belangrijkste voorwaarde voor succes op internet is dat je innovatie (verbetering) brengt op een bestaand idee.

Een sterke missie hebben

Mark Zuckerberg maakte dit duidelijk toen hij zei dat waar hij echt om gaf de missie was om de wereld open te maken.

De bovengenoemde internetmiljonair- en miljardairondernemers en de anderen geloofden dat ze een missie hadden om te vervullen met hun internetbedrijven. Niet zomaar een missie, maar een missie die hen in staat zou stellen de mensheid positief te beïnvloeden.

Als je jezelf zo’n missie wilt geven, moet je jezelf aan het begin van je internetbedrijf afvragen waarom je het bedrijf wilt starten. Verlies die focus dan nooit als het bedrijf groeit.

Zei Jeff Bezos niet dat het belangrijkste doel voor hem was om zich obsessief op de klant te concentreren, om ‘s werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn? Dit kan het verschil maken tussen succes en mislukking. Dit komt omdat een zakelijke missie helpt om focus te houden, waardoor de ondernemer op koers blijft.

De zakelijke missie moet ook sterk zijn. Dat zal je helpen om succes te behouden als het komt. Misschien heeft dit het verschil gemaakt tussen MySpace en Facebook, omdat de sterkere missie van laatstgenoemde de drijvende kracht werd die ervoor zorgde dat de eerste werd verduisterd. Hetzelfde geldt voor het fenomenale succes van Google. Volgens Larry Page was hun missie om de informatie van de wereld te organiseren en overal bruikbaar en toegankelijk te maken.

Het aanbieden van gratis diensten

Hoeveel heb je betaald om Google te gebruiken of om een ​​Yahoo, Google of Facebook-account te hebben? Niets.

Mark Zuckerberg’s Facebook, door familie en vrienden in staat te stellen contact te houden, voldeed aan een vitale behoefte. Het gratis aanbieden van de service maakte het veel aantrekkelijker en toegankelijker. Google heeft essentiële informatie gratis verstrekt. Omdat mensen van gratis services houden, hebben ze ongetwijfeld deze sites verzameld en hebben de serviceproviders steeds meer geld op internet gekregen. Zei Rich Dad niet dat als je rijk wilt worden, je gewoon meer mensen dient?

Dus als u ook geld wilt verdienen op internet, biedt u gratis waardevolle diensten aan mensen aan of tegen een vergoeding die veel mensen zich kunnen veroorloven.

Het inkomen herinvesteren in het bedrijf

Het zevende geheim van het succes van de miljonairs en miljardairs op internet was dat ze opnieuw gebruikten wat ze in hun bedrijven verdienden. Jeff Bezos betaalde bijvoorbeeld geen dividend voor vijf jaar; Larry Page en Sergey Brin hebben hard gewerkt zonder enige voldoening. Door hun winsten, tijd en middelen te herinvesteren, bleven deze internetjongens toegewijd en breidden ze hun activiteiten uit via strategische overnames. Ongetwijfeld werden ze miljonairs en miljardairs.

Als u ook wilt weten waar ze nu zijn, is opnieuw investeren in uw bedrijf van cruciaal belang voor de groei en uitbreiding van uw bedrijf.

Nu u de zeven geheimen kent van het succes van miljonairs op het internet en miljonairs, waarom maakt u ze dan niet uw routekaart naar succes om ook op het internet rijkdom te oogsten?