Blog

WooCommerce Themes

Voor het succesvolle WordPress is de WooCommerce plug-in beschikbaar, waardoor ook webwinkels probleemloos kunnen draaien op WordPress. Door daarnaast gebruik te maken van een van de effectieve WooCommerce Themes kun je je webwinkel voorzien van een fraai webdesign.

WordPress is een van de bekendste en vooral een van de populairste CMS-systemen. Wereldwijd zijn er miljoenen gebruikers en zelfs de website van het Witte Huis draait op WordPress. Het spreekt voor zich dat een dergelijke populariteit alleen tot stand komt bij meer dan uitstekende prestaties. Naast die prestaties biedt het in PHP ontwikkelde WordPress de voordelen van een Open Source CMS. Een (online) community werkt voortdurend aan de verbetering van het platform en het bestrijden van tekortkomingen. Niet alleen is een dergelijke gezamenlijke inspanning bijzonder productief, maar ook zijn de gebruikers van WordPress niet afhankelijk van een commerciële partij wanneer het aankomt op oplossen van problemen of het aanbrengen van verbeteringen.

WooCommerce Themes

Er is een grote keuze in WooCommerce Themes met goede webdesigns om een webwinkel te ondersteunen. Het een absolute noodzaak voor een succesvolle WooCommere webwinkel. De spectaculaire groei van e-commerce – het plafond is nog niet in zicht – betekent dat webwinkels nog altijd als paddenstoelen uit de grond springen. Voor ontwikkelaars van WooCommerce Themes heeft dat een aantal consequenties. De belangrijkste is dat veel van deze nieuwe webwinkels gerund worden door mensen zonder bovengemiddeld veel kennis van internet en de techniek daar achter. Een succesvol WooCommerce Theme is dus gebruiksvriendelijk. Dat geldt in het bijzonder voor webwinkelmodules. Dat is ook precies de gedachte achter WooCommerce. Hoewel WordPress uitblinkt in vele dingen, was gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers met relatief weinig kennis van techniek daar niet een van. WooCommerce is echter zeer eenvoudig in het gebruik. Zo worden de prestaties van WordPress gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid; het beste van twee werelden komt samen. Wie het zichzelf bovendien nóg eenvoudig wil maken, maakt gebruik van de kant-en-klare WooCommerce themes die je op verschillende websites kunt vinden.