Blog

Hoe upgrade ik mijn website? 

Inmiddels zijn er ontelbare websites op het internet. Maar hoe onderscheid ik mij van andere websites? De technologie van tegenwoordig is echt onvoorstelbaar. Het blijft mij maar elke dag verbazen wat je allemaal kan doen met websites. Het is verstandig om eerst goed naar je eigen website te kijken. Waar liggen je kwaliteiten en wat zijn je zwakke punten? Op basis van deze resultaten kan je jou website naar een nog hoger niveau brengen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je jouw website nog beter kan maken. 

Laadtijd

De laadtijd van een website is essentieel. Duurt het heel lang voor dat je website geladen is? Doe er dan iets aan! Je zult merken dat de gebruikers eerder je website zullen verlaten als het lang duurt voordat de website geladen is. Je kan je site snelheid checken op een websitespeedtest. Je krijgt hier een uitgebreid rapport van jouw website. In dit rapport krijg je te zien waar je goed en waar je slecht op scoort. 

Zoekmachine optimalisatie 

Het grootste deel van de internetgebruikers maakt gebruik van een zoekmachine. De grootste zoekmachine is Google. Er zijn veel manieren om jouw website beter te laten scoren op Google. Voorbeelden zijn de kwaliteit van je website of je content. Het is belangrijk om goede content op je website te hebben. Goede content zijn kwalitatieve teksten met een afbeelding. Verder moet de basis van je website ook in orde zijn. 

Marketing

Wil je meer bezoekers voor jouw website? Denk er eens over na om een marketing plan te maken. Er zijn veel verschillende manieren van marketing. Denk aan adverteren op het internet of het gebruik maken van social media kanalen. Het gebruiken van social media is zeker een goede zet. Zo kan je ook interactie creëren met jouw gebruikers. Heb jij nog geen verstand van social media? Check eens https://technologie.nl/. Dit is een technologie blog die je handige tips kan geven op het gebied van marketing en technologie. 

Heb jij al eens je website een upgrade gegeven? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! Stuur mij gerust een berichtje!