Blog

Een WordPress website vs. een HTML website

 

Wilt u een zakelijke website lanceren, maar weet u niet zeker hoe u aan de slag kunt? Onlangs vroeg een van de gebruikers tijdens het bijwonen van een evenement ons wat het voordeel is van het gebruik van WordPress ten opzichte van een statische HTML-site. Als je een ontwikkelaar hebt laten vertellen dat je een HTML-site nodig hebt of je afvroeg omdat je dit elders had gehoord, dan ben je hier aan het juiste adres.

WordPress websites

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Met Content Management Systemen kunt u uw website beheren vanuit een gebruiksvriendelijke interface. U kunt alle wijzigingen op uw website aanbrengen vanuit een admin-gebied dat vrij gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor absolute beginners. Hoewel er veel CMS zijn, is WordPress de meest populaire omdat het bijna 26% van alle websites op internet aanstuurt. Een mooi voorbeeld van een WordPress website die wij hebben ontwikkeld is TechNinja, aangezien het gebruik maakt van een goed thema, de juiste plugins en goede caching.

 

Statische HTML-websites

HTML is de opmaaktaal die wordt gebruikt om webpagina’s weer te geven. De meeste websites op internet gebruiken HTML met verschillende opmaak- en scripttalen om webpagina’s te maken.

 

Doorgaans moet u een webontwikkelaar inhuren om een ​​HTML-website voor uw bedrijf te maken. Ze zullen HTML, CSS , JavaScript en enkele andere technologieën gebruiken om uw website te bouwen. Een voorbeeld van een website die zo is ontwikkeld is ASOS.