Blog

Reducing Time Mailing Potential Linkbuilding Leads

Do you spend hours every week or even every day sending out targeted emails to potential leads? Are you ready to cut down the amount of time you’re spending? If you are then you definitely want to know what the tricks are, right? You know that the top experts aren’t spending all those hours, but just what are they doing? Well, it’s something like this:

Get Professional Help

We’re not talking about hiring someone to sit there and spend those hours writing the emails for you, at least, not directly. What we’re talking about is Pigeontool.com, which allows you to set up an email template and then create shortcodes to personalize it. But that’s not all.

Creating Your Emails

Since everything is template based you only have to create your email one time...

Lees verder
Blog

Een eigen webshop beginnen, hoe doe je dat?

De kans is groot dat een eigen webshop beginnen al erg lang een droom van je is. En nu is het eindelijk zo ver: je gaat beginnen met je eigen webshop. Maar waar begin je? En wat kan je verwachten? In het begin moet je niet te veel verwachten van de inkomsten. Je zal niet binnen een paar dagen verkeer op je website hebben en op nummer 1 staan in Google. Hierom is het belangrijk dat je realistische doelen voor jezelf stelt en niet alles opgeeft voor je webshop.

Een goede basis

Er wordt niet voor niks gezegd: een goede voorbereiding is het halve werk. Je kan niet zomaar een webshop uit je mouw toveren. Hier zit veel meer achter dan je in eerste instantie denkt. Wat je wil verkopen heb je al voor ogen...

Lees verder
Blog

Wat is een Ipsec vpn en wat zijn de voordelen?

De mens is steeds meer gesteld op zijn anonimiteit op het internet. Dit fenomeen komt voor omdat we steeds bewuster omgaan met onze privacy. Het gebruik van een VPN biedt je de mogelijkheid om anoniem op het web te navigeren. VPN staat voor Virtual Private Network wat staat voor het veilig uitwisselen van data op het internet.

Hoe werkt een VPN?

VPN staat dus voor een virtueel privénetwerk. Dit virtuele privénetwerk biedt je de mogelijkheid om informatie uit te wisselen op een beveiligde manier. De verbinding is beveiligd doordat de connectie tussen gebruiker, dit ben jij, en een VPN server versleuteld is. Je connectie met het internet zal dus vanaf een apparaat, mobiel of laptop, verbinding gaan maken met een VPN server...

Lees verder
Blog

Wat zijn de belangrijkste factoren die je ranking bepalen?

SEO, oftewel Search Engine Optimalization (zoekmachineoptimalisatie), is tegenwoordig niet meer weg te denken voor iedere organisatie. Waar vroeger iedereen in de Gouden Gids terecht wilde komen proberen velen tegenwoordig goed gevonden te worden in Google. Welke factoren bepalen of een website wel of niet hoog rankt in Google? In dit artikel volgens deze SEO bureau de belangrijke factoren die bijdragen aan een goede vindbaarheid.

Creëer een goede merknaam

Google herkent wanneer iemand direct de URL herkent. De zoekmachine ziet dit als een sterke merknaam. Google ziet deze website dan ook als een hoge autoriteit, waardoor het een hoge factor heeft op de rankings.

Hoe gedraagt de bezoeker zich op een website?

Google kijkt ook hoe bezoekers zich gedragen op de website...

Lees verder
Blog

Een WordPress website vs. een HTML website

Wilt u een zakelijke website lanceren, maar weet u niet zeker hoe u aan de slag kunt? Onlangs vroeg een van de gebruikers tijdens het bijwonen van een evenement ons wat het voordeel is van het gebruik van WordPress ten opzichte van een statische HTML-site. Als je een ontwikkelaar hebt laten vertellen dat je een HTML-site nodig hebt of je afvroeg omdat je dit elders had gehoord, dan ben je hier aan het juiste adres.

WordPress websites

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Met Content Management Systemen kunt u uw website beheren vanuit een gebruiksvriendelijke interface. U kunt alle wijzigingen op uw website aanbrengen vanuit een admin-gebied dat vrij gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor absolute beginners...

Lees verder
Blog

Waarom je altijd jouw website moet laten onderhouden

Je hebt een nieuwe website en kan er volop van genieten. Laat de klanten maar online binnenstromen. Helaas zal dit gemak niet voor altijd duren, een website heeft onderhoud en updates nodig. Is dat echt noodzakelijk, ja helaas wel. Wij vertellen je graag het belang van een website onderhouden.

Jouw website wordt op ten duur oud

De online wereld ontwikkelt snel, dit klinkt je waarschijnlijk niet onbekend in de oren. Dit komt door de regelmatige updates van plugins of bijvoorbeeld jouw standaard template. Deze updates worden gemaakt vanwege één belangrijke reden; veiligheid. Doe je deze updates niet, dan wordt jouw website gevoelig voor hackers.

Een bijkomend nadeel van een oude website is dat jouw concurrentie online op jou voor gaat lopen...

Lees verder
Blog

Hoe upgrade ik mijn website? 

Inmiddels zijn er ontelbare websites op het internet. Maar hoe onderscheid ik mij van andere websites? De technologie van tegenwoordig is echt onvoorstelbaar. Het blijft mij maar elke dag verbazen wat je allemaal kan doen met websites. Het is verstandig om eerst goed naar je eigen website te kijken. Waar liggen je kwaliteiten en wat zijn je zwakke punten? Op basis van deze resultaten kan je jou website naar een nog hoger niveau brengen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je jouw website nog beter kan maken. 

Laadtijd

De laadtijd van een website is essentieel. Duurt het heel lang voor dat je website geladen is? Doe er dan iets aan! Je zult merken dat de gebruikers eerder je website zullen verlaten als het lang duurt voordat de website geladen is...

Lees verder
Blog

Het internet door al de jaren heen 

Internet bestaat inmiddels al een tijdje. Sinds 1991 was het internet toegankelijk voor wetenschappers en studenten. Aan het begin was het niet zo populair. Veel mensen dachten: wat heb ik hier nou aan? Inmiddels zijn de tijden veranderd. Het internet is niet meer weg te denken. Als het internet wereldwijd plat ligt dan zou letterlijk heel de wereld ook plat liggen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe het internet in al die jaren is geëvalueerd. 

1991

Sinds 1991 is de allereerste website bereikbaar voor iedereen. Dit is natuurlijk een prachtig moment. De allereerste website bestond uit een simpele witte pagina met wat regels tekst erop. Als je op een titel klikt wordt je doorverwezen naar een andere pagina. Op deze pagina is er een uitgebreidere informatie te vinden.  

2002

Inmiddels...

Lees verder
Blog

3D rondleiding apps laten ontwikkelen

Hoe kun je iemand ervan overtuigen dat Nieuw Zeeland de mooiste plek op aarde is? Voor een Nederlandse toerist moet je met een goed argument op de proppen komen omdat die lange vliegreis te verantwoorden. We kunnen helaas niet in een machine stappen die ons direct naar de andere kant van de aardbol brengt, een virtual reality tour is dan het beste alternatief. Een VR film laten maken heeft veel overeenkomsten met een standaard film, maar ook enkele belangrijke verschillen. Bij een virtual reality film maken kunnen de kosten flink oplopen, als opdrachtgever wil je er dus zeker van zijn dat de investering een meerwaarde biedt. Hoe een VR film laten maken werkt, en welke mogelijkheden er zijn met VR tours lees je op deze pagina.

VR film laten maken

Er zijn twee methoden om een VR te laten mak...

Lees verder
Blog

Hoe een webdesigner je helpt met meer conversies

Heb jij een webshop? Dan is het voor jou belangrijk om zo veel mogelijk conversies te genereren. Een webdesigner helpt jou daar op verschillende manieren bij. Welke manieren dat precies zijn vertellen wij je hieronder in dit artikel.

Knoppen

Er zitten verschillende knoppen op je website. Bijvoorbeeld een knop waarmee je producten in je winkelmandje kan plaatsen of een knop om te bestellen. Een webdesigner zorgt ervoor dat deze er mooi uitzien en in de juiste kleur zijn, zodat ze aantrekkelijker zijn voor de klant om op te klikken. Daardoor behaal je meer conversies.

Kleuren

Bij het vorige stukje werd de kleur van de knoppen al even genoemd. Echter houdt een webdesigner zich bezig met de kleuren van de gehele website...

Lees verder