Blog

Waarom je altijd jouw website moet laten onderhouden

Je hebt een nieuwe website en kan er volop van genieten. Laat de klanten maar online binnenstromen. Helaas zal dit gemak niet voor altijd duren, een website heeft onderhoud en updates nodig. Is dat echt noodzakelijk, ja helaas wel. Wij vertellen je graag het belang van een website onderhouden.

Jouw website wordt op ten duur oud

De online wereld ontwikkelt snel, dit klinkt je waarschijnlijk niet onbekend in de oren. Dit komt door de regelmatige updates van plugins of bijvoorbeeld jouw standaard template. Deze updates worden gemaakt vanwege één belangrijke reden; veiligheid. Doe je deze updates niet, dan wordt jouw website gevoelig voor hackers.

Een bijkomend nadeel van een oude website is dat jouw concurrentie online op jou voor gaat lopen...

Lees verder
Blog

Hoe upgrade ik mijn website? 

Inmiddels zijn er ontelbare websites op het internet. Maar hoe onderscheid ik mij van andere websites? De technologie van tegenwoordig is echt onvoorstelbaar. Het blijft mij maar elke dag verbazen wat je allemaal kan doen met websites. Het is verstandig om eerst goed naar je eigen website te kijken. Waar liggen je kwaliteiten en wat zijn je zwakke punten? Op basis van deze resultaten kan je jou website naar een nog hoger niveau brengen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je jouw website nog beter kan maken. 

Laadtijd

De laadtijd van een website is essentieel. Duurt het heel lang voor dat je website geladen is? Doe er dan iets aan! Je zult merken dat de gebruikers eerder je website zullen verlaten als het lang duurt voordat de website geladen is...

Lees verder
Blog

Het internet door al de jaren heen 

Internet bestaat inmiddels al een tijdje. Sinds 1991 was het internet toegankelijk voor wetenschappers en studenten. Aan het begin was het niet zo populair. Veel mensen dachten: wat heb ik hier nou aan? Inmiddels zijn de tijden veranderd. Het internet is niet meer weg te denken. Als het internet wereldwijd plat ligt dan zou letterlijk heel de wereld ook plat liggen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe het internet in al die jaren is geëvalueerd. 

1991

Sinds 1991 is de allereerste website bereikbaar voor iedereen. Dit is natuurlijk een prachtig moment. De allereerste website bestond uit een simpele witte pagina met wat regels tekst erop. Als je op een titel klikt wordt je doorverwezen naar een andere pagina. Op deze pagina is er een uitgebreidere informatie te vinden.  

2002

Inmiddels...

Lees verder
Blog

3D rondleiding apps laten ontwikkelen

Hoe kun je iemand ervan overtuigen dat Nieuw Zeeland de mooiste plek op aarde is? Voor een Nederlandse toerist moet je met een goed argument op de proppen komen omdat die lange vliegreis te verantwoorden. We kunnen helaas niet in een machine stappen die ons direct naar de andere kant van de aardbol brengt, een virtual reality tour is dan het beste alternatief. Een VR film laten maken heeft veel overeenkomsten met een standaard film, maar ook enkele belangrijke verschillen. Bij een virtual reality film maken kunnen de kosten flink oplopen, als opdrachtgever wil je er dus zeker van zijn dat de investering een meerwaarde biedt. Hoe een VR film laten maken werkt, en welke mogelijkheden er zijn met VR tours lees je op deze pagina.

VR film laten maken

Er zijn twee methoden om een VR te laten mak...

Lees verder
Blog

Hoe een webdesigner je helpt met meer conversies

Heb jij een webshop? Dan is het voor jou belangrijk om zo veel mogelijk conversies te genereren. Een webdesigner helpt jou daar op verschillende manieren bij. Welke manieren dat precies zijn vertellen wij je hieronder in dit artikel.

Knoppen

Er zitten verschillende knoppen op je website. Bijvoorbeeld een knop waarmee je producten in je winkelmandje kan plaatsen of een knop om te bestellen. Een webdesigner zorgt ervoor dat deze er mooi uitzien en in de juiste kleur zijn, zodat ze aantrekkelijker zijn voor de klant om op te klikken. Daardoor behaal je meer conversies.

Kleuren

Bij het vorige stukje werd de kleur van de knoppen al even genoemd. Echter houdt een webdesigner zich bezig met de kleuren van de gehele website...

Lees verder
Blog

Digital Signage, de moderne manier van interne communicatie

Narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd, is een moderne en vrij nieuwe vorm van communicatie binnen een bedrijf. Het is het verspreiden van informatie door middel van digitale schermen. Het is bij wijze van spreken de vervanger van posters en flyers. Toch zijn er wel een aantal verschillen. Een voorbeeld van zo`n verschil is dat het niet alleen visueel kan, maar ook door middel van geluid.

Handig om te weten bij gebruik van Narrowcasting

Als je intern informatie wil gaan verspreiden met Digital Signage, let dan vooral goed op bij de materialen die ingezet worden. Een scherm met dit doeleinde zal voor een lange tijd aan staan en daarom ook gevoelig zijn voor hoge temperaturen die de levensduur van het scherm behoorlijk kunnen aantasten.

Dit is een van de redenen waarom je moet letten...

Lees verder
Blog

4 manieren om het imago van je bedrijf te verbeteren

Terwijl internationale ondernemingen decennia lang hard hebben gewerkt om een succesvolle onderneming op te bouwen, komen er de laatste jaren innovatieve nieuwe ondernemers opdraven die alle aandacht opeisen. Denk aan bedrijven als Google, Amazon, Facebook of het Chinese bedrijf Alibaba. Allemaal bedrijven die ingespeeld hebben op de mogelijkheden van het internet, en ondertussen zelf ook moeten vernieuwen om relevant te blijven.

Om het imago van een bedrijf te verbeteren heb je geen miljoenen euro’s nodig, al helpt dat uiteraard wel. Je moet slim inspelen op huidige trends zoals VR en AR development. Daarmee laat je zien dat jouw bedrijf niet is blijven steken in het vorige millennium, maar voorop staat en verder denkt...

Lees verder
Blog

WooCommerce Themes

Voor het succesvolle WordPress is de WooCommerce plug-in beschikbaar, waardoor ook webwinkels probleemloos kunnen draaien op WordPress. Door daarnaast gebruik te maken van een van de effectieve WooCommerce Themes kun je je webwinkel voorzien van een fraai webdesign.

WordPress is een van de bekendste en vooral een van de populairste CMS-systemen. Wereldwijd zijn er miljoenen gebruikers en zelfs de website van het Witte Huis draait op WordPress. Het spreekt voor zich dat een dergelijke populariteit alleen tot stand komt bij meer dan uitstekende prestaties. Naast die prestaties biedt het in PHP ontwikkelde WordPress de voordelen van een Open Source CMS. Een (online) community werkt voortdurend aan de verbetering van het platform en het bestrijden van tekortkomingen...

Lees verder
Blog

In 3 stappen klaar voor de cloud

Wil jij met je bedrijf gebruik maken van de cloud maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Maak je bedrijf cloud ready met deze stappen en begin gelijk met je data online zetten. Want je moet als bedrijf natuurlijk niet achterliggen en cloud diensten zijn de toekomst binnen bedrijven.

 

Hoe cloud ready is je bedrijf?

Hoe groot is uw organisatie? Kleinere​ o​rganisaties beschikkte vroeger over het algemeen niet over de financiële middelen om een private cloud-omgeving op te tuigen, dit is vaak vroeger alleen weggelegd voor grote organisaties. Tegenwoordig is dit niet meer zo en zijn er goedkopere cloud oplossingen voor ook kleinere bedrijven.

Hoeveel locaties heeft uw organisatie? De manier​ waarop de locaties van uw organisatie zijn gestructureerd is van grote invloed op...

Lees verder
Blog

Fulfilment oplossingen

Veel vrouwen en mannen willen tegenwoordig graag voor zichzelf beginnen. Het aantal eenmanszaken groeit. Mannen doen dat vooral als een klusbedrijf. Ze leveren werkzaamheden vaak in het vakgebied waarin ze werkzaam zijn geweest. Er zijn ook veel mannen die een klusbedrijf beginnen en alle werkzaamheden aanpakken die ze kunnen krijgen.

Vrouwen starten vaak een webshop waarop ze artikelen aanbieden die gekocht kunnen worden. Voordat je echter een webshop begint, is het belangrijk dat je eerst alle voor- en nadelen goed op een rijtje zet. Je moet voor jezelf ervan overtuigd zijn dat dit soort werk echt iets voor jou is. Het is, vooral in het begin, dag en nacht werken. Je zult eerst een goede webshop moeten maken waarop je de producten plaatst die gekocht kunnen worden...

Lees verder