Uncategorized

In 3 stappen klaar voor de cloud

Wil jij met je bedrijf gebruik maken van de cloud maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Maak je bedrijf cloud ready met deze stappen en begin gelijk met je data online zetten. Want je moet als bedrijf natuurlijk niet achterliggen en cloud diensten zijn de toekomst binnen bedrijven.

 

Hoe cloud ready is je bedrijf?

Hoe groot is uw organisatie? Kleinere​ o​rganisaties beschikkte vroeger over het algemeen niet over de financiële middelen om een private cloud-omgeving op te tuigen, dit is vaak vroeger alleen weggelegd voor grote organisaties. Tegenwoordig is dit niet meer zo en zijn er goedkopere cloud oplossingen voor ook kleinere bedrijven.

Hoeveel locaties heeft uw organisatie? De manier​ waarop de locaties van uw organisatie zijn gestructureerd is van grote invloed op...

Lees verder
Uncategorized

Fulfilment oplossingen

Veel vrouwen en mannen willen tegenwoordig graag voor zichzelf beginnen. Het aantal eenmanszaken groeit. Mannen doen dat vooral als een klusbedrijf. Ze leveren werkzaamheden vaak in het vakgebied waarin ze werkzaam zijn geweest. Er zijn ook veel mannen die een klusbedrijf beginnen en alle werkzaamheden aanpakken die ze kunnen krijgen.

Vrouwen starten vaak een webshop waarop ze artikelen aanbieden die gekocht kunnen worden. Voordat je echter een webshop begint, is het belangrijk dat je eerst alle voor- en nadelen goed op een rijtje zet. Je moet voor jezelf ervan overtuigd zijn dat dit soort werk echt iets voor jou is. Het is, vooral in het begin, dag en nacht werken. Je zult eerst een goede webshop moeten maken waarop je de producten plaatst die gekocht kunnen worden...

Lees verder
Uncategorized

Hoe kun je een webdesign bedrijf kiezen?

Het aantal websites dat je op het internet tegenkomt, neemt dagelijks toe. Een website is voor alle bedrijven, organisaties en voor bepaalde personen echt een noodzaak geworden. Sommige bedrijven hebben hun eigen IT-afdeling om een website te maken, maar anderen geven er de voorkeur aan om hun projecten uit te besteden of iemand in te huren om de website voor hen te bouwen. Maar hoe weet je nu welk webdesign bedrijf het beste bij je past?

Voordat je beslist welk webdesign bedrijf je moet kiezen, moet je eerst het belangrijkste doel van je toekomstige website bepalen. Zodra het doel is geïdentificeerd, kun je op zoek gaan naar een betrouwbaar webdesign bedrijf, die je website kan ontwikkelen.

De eerste stap in je zoektocht naar een betrouwbaar webdesign bedrijf is het controleren van de r...

Lees verder
Uncategorized

Online en offline marketing slim combineren

De afgelopen jaren hebben er enorm veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van online marketing. Daardoor is bij veel bedrijven de offline variant verwaarloosd. En dat is hartstikke zonde, want juist de combinatie van online en offline marketing kan voor enorm goede resultaten zorgen. In dit artikel vertellen we je een dergelijke combinatie kunt uitwerken. Omdat direct mail zeer geschikt is om te combineren met online marketing, nemen we deze marketingvorm als uitgangspunt in dit artikel.

Stap 1: bedenk de aanleiding van een direct mail

Als eerste stap bedenk je wat de reden is dat je een mailing wilt gaan verzenden. Hierbij kun je onder andere denken aan de opening van een nieuw kantoor of winkelpand...

Lees verder